Velibor Spasojević  predsednik godinu dana

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velibor Spasojević predsednik godinu dana

Predstavnici pet udruženja koja su članovi Zajednice srpskih klubova Gornje Austrije održali su u prostorijama udruženja "Nikola Tesla" iz Linca sastanak na kome je glavna tema bio izbor novog rukovodstva. Razgovaralo se i o mogućnostima saradnje među klubovima, slično kao i na ranijim sednicama, međutim ni ovog puta nije ništa konkretnije dogovoreno.

Dogovorili se o podeli novca: Predstavnici Zajednice Klubova Gornje Austrije

 

Jedino što je usaglašeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jeste podela novca koji godišnje dolazi za rad srpskih udruženja iz pokrajine. Suma od oko 11.000 evra podeljena je ravnopravno. Klubovi će dobiti po 2.000 evra, a ostatak će ostati u zajedničkoj kasi zajednice u slučaju dodatnih troškova i potreba.

U sledećih godinu dana na čelu zajednice biće Velibor Spasojević, inače predsednik udruženja Barili iz Braunaua. Njegov zamenik je Petar Peričević. Za sekretara je izabran Goran Lazić, dok je njegov pomoćnik Slađan Paunović. O finansijama zajednice brinuće Boro Malešević zajedno sa Goranom Trailovićem. Za kulturu su zaduženi Dragan Mirčić i Đuro Šekerac, dok su sportsku oblast dobili Siniša Vidović i Jovan Vidačković.

 

Bosiljak pred prijemom

Sastanku Zajednice srpskih klubova Gornje Austrije prisustvovali su i predstavnici udruženja Bosiljak iz Velsa. Oni su se upoznali sa programom i radom Zajednice. Mada ovog puta nije mnogo razgovarano o prijemu u članstvo, najavljeno je da bi Bosiljak uskoro mogao biti šesti član Zajednice.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.