Svaka pomoć mnogo znači

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka pomoć mnogo znači

Čitaoci "Vesti" znaju da zima siromašnima donosi nevolje, pa zato nastoje da što je moguće više olakšaju teškoće svojim štićenicima.

 

Da zima ne bude mnogo teška: Božana Aleksić sa sinom

 

Među tim ljudima dobrog srca je i Zorica Dragaš rodom iz Banjaluke, koja je nedavno poslala paket za Božanu Aleksić i njenu decu iz Dornjih Garevaca kod Prijedora, a u kojem je spakovala hranu i odeću.

- Zahvaljujem se Zorici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na ovoj poklonima i želim joj svako dobro, zdravlje i sreću, kao i njenoj porodici. Njena podrška nam je itekako dobrodošla da lakše preguramo zimske dane - rekla je Božana, izraživši želju da se i lično zahvali svojoj dobročiniteljki.

Tom prilikom, radosno nam se pohvalila da joj javio Darko Šandara iz farme "Farmaland" iz Nove Topole kod Gradiške i obećao da će joj pomoći.

- Šandara mi je rekao da će to biti hrana za kravu poput sena, slame i koncentrata. Moram reći da nije bilo ljudi dobre volje, kravu ne bih mogla da othranim. Ko zna šta bi bilo sa njom. Možda bi uginula kao njena majka prošle zime zbog nedostatka hrane... Hvala svima koji nam pomažu da do toga ne dođe - kaže Božana.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.