Stigli i gosti iz Srpske

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli i gosti iz Srpske

Monodramu "Gastarbajter", jedno od ranijih dela književnika Miodraga Lukića, sjajno je odigrao glumac Dragan Lukić i za izvrsnu glumu koja je izazvala smeh i poneku suzu dobio burne aplauze publike.

Folkloraši iz Lopara izveli su Igre iz Šumadije, koje je publika takođe pozdravila dugotrajnim aplauzima, kao i folkloraše Božura.

 

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala Kroacija

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2014

Konačno su i fudbaleri "Nikole Tesle" iz Hamburga zaigrali onako kao znaju i kako su većim delom jesenje sezone igrali. Ceh loših partija u prva dva kola nastavka prvenstva Becirks lige platila je Kroacija. U 21. kolu slavio je naš tim minimalnim rezultatom 1:0...Od samog početka vodila se rovovska...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.