Srpski bajkeri velikog srca

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2014, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski bajkeri velikog srca

Nedavno su članovi moto-kluba Serbijanbajkers iz Unteregera kod Cuga organizovali motorijadu u Holchojzernu kod Rotkrojca, a jedna trećina zarađenog novca sa ovog druženja biće poklonjena nekom bolesnom detetu za lečenje u otadžbini.

Članovi N. G. Rajdersa iz Štutgarta

 

Na priredbi se okupilo 70 ljubitelja moćnih dvotočkaša i još toliko prijatelja ovog kluba. Vremenske prilike im baš i nisu išle naruku u prepodnevnim časovima, ali posle podne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ogrejalo sunce. Domaćinima su u goste došli i članovi drugih moto-klubova iz Švajcarske, Škorpioni, Vings, kao i N. G. Rajdersi, koji su iz nemačkog Štutgarta prevalili 280 km u jednom pravcu samo zbog ovog druženja (15 motorista). Najbrojniji među gostima bili su motoristi rodom iz Hrvatske okupljeni u klubu Sokolovi iz Lucerna,

došlo ih je 25.

  Hrvatski moto klub Sokolovi iz Lucerna

Članovi Škorpiona (sleva): Vita, Nenad, Sale, Dario, Nikola, Saša, Marinko, Zoka R, Budiša i Džoni

Nele, Jugoslav, Marko, Rale, Kurjak i Peca

Cela familija Stambolija vozi motore: Miloš, Bilja i Milan

Pored ćevapa, brend na motorijadi je bio da se pojede sirova ubrana kopriva i popije čaša hladnog piva, a nije izostala ni ljuta rakija. Motorijada je protekla u lepom raspoloženju bez ijednog incidenta, što je za svaku pohvalu.

- Zahvalio bih se svim bajkerima, moto-klubovima, članovima i prijateljima u ime moto-kluba Serbijanbajkers što su nam ulepšali moto-žurku! Biće nam zadovoljstvo da zarađenim novcem od moto-skupa uspemo da izmamimo bar jedan dečji osmeh. Bajkerski pozdrav do sledećeg druženja - izjavio je predsednik moto-kluba Serbijanbajkers Nebojša Dunjić Nele iz Unteregera kod Cuga.

 

Sa bratom na vožnju Rođena braća: Dragoslav i Dragan Radić

- Motor vozim nekoliko godina. Najveća želja mi je da se pridruži i moj stariji brat Dragan ovom klubu i da počne i on da vozi motor. Ne znam šta bih dao kada bismo zajedno vozili motore - izjavio je Dragoslav - Gago Radić, rodom iz Skočića kod Zvornika u Republici Srpskoj.

  Uprava Serbijanbajkersa

Upravu kluba čine: predsednik Nebojša Dunjić Nele, potpredsednik Radiša Miletacić Rale, blagajnik Boban Prsić Bobi, sekretar Oliver Marinković Oli, vebmaster Dragoslav Radić Gago. Moto-klub Serbijanbajkers za sada ima 19 aktivnih članova.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.