Srbija 08 bolja od rezultata

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija 08 bolja od rezultata

Fudbaleri Kajzerebersdorf-Srbije 08 izgubili su u 4. kolu austrijske Oberliga A, od hrvatskog tima Kro Viena Florio sa 5:0 (1:0).

 

Visok poraz, međutim, ne odražava situaciju koja je vladala na terenu. Srpski fudbaleri bili su više u posedu lopte, ali nisu uspevali da iskoriste svoje šanse. Na drugoj strani Hrvati su iskoristili sve greške koje je srpski tim pravio.

Utakmica je počela obazrivom igrom na obe strane. Srpski tim je dobro igrao i zatvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve prilaze svom golu, kontrolisao igru na sredini terena, ali je u napadu delovao bezopasno. U prvom poluvremenu publika je imala prilike da vidi izjednačenu igru, iako je hrvatska ekipa povela sa 1:0, greškom srpske odbrane, koja je dopustila prtivničkom igraču da se namesti na 17 metara od gola i snažnim udarcem pogodio mrežu.

I u drugo poluvreme KE-Srbija 08 počela je dobro, imala bolji posed lopte, dobro kombinovala, kao i jednu stopostotnu priliku. Naime, Denis Malić se našao na 12 metara ispred golmana, ali kada su svi mislili da će pocepati protivničku mrežu, on je loptu šutnuo pravo u ruke golmanu.

Hrvati, na drugoj strani, to su odmah kaznili iz kontre, a potom nastavili da pune protivničku mrežu.

- Zasluženo smo izgubili, ali je ovako visok rezultat nerealan - ocenio je i predsednik KE-Srbija 08 Srđan Stokić, koji je protivniku čestitao na pobedi i ujedno im poželeo uspeha u daljem toku prvenstva.

KE-SRBIJA 08: Duško Dragojević, Goran Zečević, Stefan Trifunović, Orkun Kose, Nedeljko Koturović, Dejan Pavlović, Mile Krivaja, Marko Ristić, Vladica Đorđević (Denis Malić), Dušan Lazarević (Vilfrid Aifuva), Milorad Stanić (Nenad Mijušković).

U petom kolu KE-Srbija 08 sastaje se na domaćem terenu sa ekipom Renveger SV. Meč se igra u nedelju u 10.45.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.