Šleper za Krupanj

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šleper za Krupanj

Parohijani dve severnonemačke crkvene opštine, Bilefelda na čelu sa protom Bogdanom Smiljićem i Osnabrika sa protom Sinišom Vujasinovićem, pored akcije sakupljanja novčanih sredstava organizovale su prikupljanje humanitarne pomoći koja se sastoji od hrane, sredstava za higijenu, hrane za bebe i pelena, a donatori su priložili i odeću, kao i kolica za invalide.

I mali Lazar naispraćaju transporta

 

Krajem prošle nedelje krenuo je put Srbije šleper >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od 20 tona humanitarne pomoći, a primalac je Crveni krst u Krupnju.

Na organizaciji ove akcije neumorno su radili: Snežana Šipka, Saša Vasić, Slaviša Milenković i njegov sedmogodišnji sin Lazar, Dragiša Amidžić, Ivan Pavlović, Nikola Ninić, Slavoljub - Slava Marinković i Boban Točkin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.