Simuliranje bolesti kao poremećaj?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simuliranje bolesti kao poremećaj?

Zdravstvena komisija Viktorije utvrdila je da Nikola Vranješević iz Melburna, za koga je utvrđeno da više nije sposoban za rad, zapravo pati od zdravstvenog poremećaja kojim je simulirao svoju povredu.

Nikola Vranješević (61) polomio je ruku 1999. godine, nakon što se povredio u fabrici Barrett Burston Malting Co, u kojoj je radio na proizvodnji pivskog slada. Kako piše Australijen, Nikola Vranješević je punih 12 godina dobijao nedeljne isplate zbog pretrpljenih povreda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve dok tim za praćenje osiguravajućeg duštva nije uspeo da ga snimi kako vozi svoj automobil te bez bilo kakvih poteškoća iz prtljažnika kola iznosi kese.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.