Sergej nastavio borbu sa opakom bolešću

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej nastavio borbu sa opakom bolešću

Pisali smo nedavno da je za dvogodišnjeg Beograđanina Sergeja Milićevića, obolelog od tumora na mozgu, dobrotvorka koja se potpisuje inicijalima S. N. iz Frankfurta poslala novčani prilog od 50 evra.

Miljenik zemljaka: Sergej Milićević

Danas beležimo i njegovo uručenje, pošto je Sergejeva baka Slavica Jelenković preuzela ovaj dar u Dopisništvu "Vesti".

- Naš Sergej je i dalje u Istanbulu sa roditeljima na intenzivnim hemioterapijama. Sada ih mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bolje podnosi, jer se njegov organizam privikao na ovaj vid lečenja. Tumor je, srećom, značajno umanjen, a lekari još nisu odlučili da li će nastaviti sa ovim vidom lečenja, ili će ga podvrgnuti hirurškom zahvatu. Ta odluka još visi u vazduhu i posle godinu dana od kako se Sergej leči u Turskoj. Ovom prilikom želim da se od srca zahvalim i u svoje ime toj ženi dobrog srca koja je mislila na našeg unuka. Sama činjenica da ga se neko od humanih zemljaka iz dijaspore seti, nama mnogo znači, jer znamo da nismo sami u borbi za Sergejev spas. Isto tako, želim još jednom da uputim svoje poštovanje svim ostalim humanim ljudima uz čiju pomoć je naš unuk uspeo da započne lečenje u turskoj klinici, za šta je bilo potrebno 65.000 evra, što nikako nije mala suma. Oni i dalje nastavljaju da mu pomažu, a to budi nadu da će Sergej, uz njihove dobre misli i želje, uspeti da pobedi opaku bolest, koja ga je napala u devetom mesecu života - ispričala je Slavica Jelenković.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Posle nove transplantacije - rehabilitacija

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2013

Sa željom da pomognu nastavak lečenja petoipogodišnjeg Mihaila Grbića iz Maljevića kod Mionice, obolelog od cerebralne paralize, familija Ćirović iz Nemačke poslala je za ovog mališana posredstvom Redakcije "Vesti" u Bad Filbelu novčani prilog od 50 evra. Naši novinari obavestili su porodicu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.