Rekli su o Vestima: Boško Lopušina

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2012, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekli su o "Vestima": Boško Lopušina

Predsednik KUD-a Kolo iz Badena: Redovan sam čitalac "Vesti" od prvog broja. Smatram ih delom nas koji smo rasuti po svetu. "Vesti" su dugo bile jedina veza s otadžbinom, o svemu nas informišu i svako za sebe može da nađe ono što ga najviše zanima. Želim da istaknem odličnu saradnju "Vesti" sa kulturno-umetničkim društvima.

"Vesti" mnogo učinile za Srbe u Švajcarskoj: Boško Lopušina  

Sve pohvale vašem listu upućujem za temeljno, istinito i blagovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << praćenje svih događaja u Švajcarskoj, kao i za sponzorstvo na smotrama folklora u Švajcarskoj i širom Evrope.

 

Naše prostorije krase brojni plakete i pehari na kojima stoji nama svima omiljen logo "Vesti". Sve čestitke na vrednom jubileju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rekli su o "Vestima": Stefan Karganović

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2012

Predsednik udruženja Istorijski projekat Srebrenica: Za Srbe u rasejanju "Vesti" predstavljaju, na prvom mestu, sponu sa otadžbinom i svakodnevni izvor informacija iz nje i o njoj. Smatram da je vrlo važno što pratite puls srpskog društva. .."Vesti" su spona sa otadžbinom: Stefan Karganović.. .."Vesti"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.