Radoslav najviše ulovio

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2013, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoslav najviše ulovio

S lepim vremenom otvorena je i ribolovačka sezona. Ljubitelji pecanja okupljeni oko kluba "Nikola Tesla" iz Linca, prijatelji iz udruženja Vidovdan, ali i Austrijanci upriličili su prvo takmičenje ovog proleća.

Doduše ceo događaj je zamišljen pre svega kao druženje uz riblju čorbu koja je pripremana na licu mesta. Odziv je bio više nego odličan. Uprkos jakom vetru, ali po sunčanom danu, na jezeru Krengelbah, nedaleko od Velsa takmičio se 31 ribolovac.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko je novi Čavić

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2013

Marko, Milan i Dara Delić i Luka i Damjan Đuranović su bez premca u poznatom plivačkom klubu ASKO fest iz Linca. Na talentu bi im sigurno zavideo i najbolji srpski plivač Milorad Čavić...Prednjači najstariji Marko, koji je već nekoliko godina apsolutni šampion Gornje Austrije, u vrhu je i na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.