Radičevići ukrasili Našu feštu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Radičevići" ukrasili Našu feštu

Na obalama jezera Mađore, u prelepom gradu Lokarnu, održana je kulturna manifestacija, pod nazivom Naša fešta, na kojoj svake godine učestvuju predstavnici raznih nacija i brojnih društava iz kantona Tićino.

Na ovogodišnjoj fešti se okupilo 2000 gostiju a učestvovale su brojne nacije, dok su umetnička društva izvela tradicionalne narodne igre. Članovi SKUD-a "Branko Radičević" iz Lugana predstavili su srpsku bogatu folklornu baštinu. "Radičevići" su odigrali dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koreografije i podigli na noge Švajcarce, Portugalce, Afrikance, Brazilce, Tajlanđane, a potom su se svi zajedno uhvatili u kolo.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.