Prvo slavlje bez majke

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2013, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo slavlje bez majke

Pre par dana, tačnije 9. oktobra, maleni Nikola Dunović iz Prijedora, sin Majke hrabrosti Jelene Trikić, 32-godišnje Drvarčanke koja je svoj život dala da bi ga rodila, napunio je godinu dana, o čemu je pisala i većina srpskih medija.

U srcu i mislima dobrotvora: Nikola Dunović

 

 

Za njegov prvi rođendan, u međuvremenu, posredstvom Redakcije "Vesti" iz Sidneja stigla su dva novčana dara. Jedan u vrednosti od 200 dolara, koji mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslala Nina Ljiljak iz Melburna, a drugi od 100 dolara baka Vida iz Adelejda. Rođendanski pokloni nisu zakasnili i ovom mališanu biće uručeni na sam dan rođendanskog slavlja, zakazanog za sutrašnji dan. Otac Goran i njegova sestra poručili su svim dobrotvorima koji se zateknu u njihovom kraju da će biti i više nego dobrodošli gosti.

Reporteri "Vesti" prisustvovaće tom svečanom danu, uručiti novčane poklone plemenitih dama sa drugog kraja sveta i preneti njihove čestitke, kao i prethodno pristigli dar od 50 evra Dese Međed iz Švedske, o kome smo već pisali. Sve to, kao i samu atmosferu, zabeležiće slikom i rečju, o čemu će svi njegovi dobrotvori moći da pročitaju u jednom od narednih izdanja našeg lista. Samim tim, bar na taj način, ujedno podele radost sa ovim mališanom i njegovom porodicom, ali i tugu što Nikolina majka, nažalost, neće zagrliti i poljubiti sina tog srećnog dana.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.