Prijatelji uveličali slavlje

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2014, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji uveličali slavlje

U Lincu su svečano otvorene prostorije sportskog društva Mlava. U ulici Hinerstajg 7 (Hühnersteig) stigli su članovi i brojni prijatelji na proslavu povodom otvaranja sedišta udruženja koje najviše okuplja zemljake iz istočne Srbije.

Članovi Mlave na otvaranju prostorija

 

U prepunim prostorijama bilo je mnogo dece, članova mlađih selekcija fudbalske sekcije Mlave.

  Neobično: Bilo je veselja i na podu

Među zvanicama su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prednjačili članovi kluba Vidovdana, na čelu sa predsednikom Jovanom Vidačkovićem.

 Bili su tu i predstavnici drugog srpskog kluba "Nikola Tesla". Goste je pozdravio jedan od vodećih ljudi kluba Dejan Krstić, kome je Jovan Vidačković je uručio plaketu u znak prijateljstva i saradnje.

Nezaboravno druženje uz Tip-top bend trajalo je do duboko u noć.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.