Prijatelji im ulepšali jubilej

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2013, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji im ulepšali jubilej

Kulturno-umetničko društvo "Branko Radičević" iz Beča održalo je u subotu svečani koncert nazvan Veče sa prijateljima. Ovim koncertom klub je počeo obeležavanje jubileja - 30 godina postojanja.

KUD "Branko Radičević" je kako i sam naziv koncerta kaže ugostio prijateljska udruženja KUD "Stanko Paunović - NIS rafinerija nafte" iz Pančeva, KUD "Branko Radičević" iz Darde u Hrvatskoj i KUD Krajišnici iz Halmštata u Švedskoj. Sa istoimenim kulturno-umetničkim društvom iz Darde, klub iz Beča sarađuje već 10 godina.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Slavili jubilej i Aranđelovdan

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2013, 12:01

Članovi, prijatelji i simpatizeri Srpskog kulturnog i sportskog centra Hajlbron proslavili su veliki jubilej - 35 godina postojanja, lepog druženja, sklapanja novih prijateljstava, borbe za očuvanje srpskog jezika, kulture i tradicije, borbe za pravu istinu o srpskom narodu, sportskog druženja i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.