Pohvale radnoj ekipi domaćina

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2012, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohvale "radnoj ekipi" domaćina

U članku na strani 15, objavljenom u "Vestima" od 24. septembra pod naslovom "Podmladak osvetlao obraz", izveštaču se potkrala nenamerna greška pa smo za Nemanju Kočića, najboljeg igrača Dečje folklorne smotre, inače člana SFD Homolje Gosau, objavili da je član jednog drugog srpskog udruženja.

Najbolji igrač: Nemanja Kočić nije krio emocije  

Izvinjavamo se dečaku, a i čitaocima na ovoj nenamernoj pogrešci.

A zbog "stiske" sa prostorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u tom broju, nismo objavili pa sada koristimo priliku da pohvalimo "radnu ekipu" domaćina iz Homolja u Gosauu koja je od ranih jutarnjih sati do duboko u noć radila, kako bi svi gosti Dečje folklorijade bili posluženi i zadovoljni.

Kako smo izvestili u opširnoj reportaži sa ovog događaja u tome su u potpunosti i uspeli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.