Podrška Aleksandrinoj borbi za budućnost

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2013, 05:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Aleksandrinoj borbi za budućnost

Doktorka Jasminka Živojinović iz Esena u Nemačkoj poslala je posredstvom "Vesti" dvomesečnu stipendiju od 200 evra svojoj štićenici Aleksandri Božilović, odličnoj učenici gimnazije u Vladičinom Hanu. Donacija će ovih dana biti uručena devojci koja u Lepenici živi veoma teško sa samohranom majkom Gordanom, bolesnom sestrom, 22-godišnjom Kristinom i bakom Verom.

Nije joj teško da uči i noću: Aleksandra Božilović

 

Aleksandra vredno uči, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zna da mora da opravda poverenje i ulaganja svojih dobrotvora, posebno dr Živojinović koja, kao što je i obećala, pomoć redovno šalje.

Da bi pomogla majci u kući, ali i da bi smirila sestru Kristinu koja ima psihičkih problema i noćima ne spava, Aleksandra često knjigu uzme u ruke iza ponoći. To joj ne smeta da niže samo odlične ocene. Najveći motiv joj je da ispuni želju pokojnom ocu Draganu da završi fakultet.

Sigurna je da će se tada zaposliti i da će za njenu porodicu doći bolji dani.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.