Nova uprava, cilj stari

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uprava, cilj stari

Klub Srbija iz Noj Izenburga održaće u nedelju 19. 8. redovnu godišnju skupštinu. Posle iznenadne ostavke kompletne uprave i Dragane Popović na mestu predsednika kluba, glavna tačka dnevnog reda biće izbor novog rukovodstva.

Članovi Kluba Srbija pred polazak u Čačak  

Srbija je prethodnih godina izrasla u jedan od većih srpskih klubova u frankfurtskom regionu, a najveći napredak imao je folklorni ansambl KUD Izvor koji radi u okviru ovog kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Izvorci su na ovogodišnjoj Severnoj smotri folklora osvojili prvo mesto. Na jubilarnoj 20. saveznoj smotri folklora, koju je Klub Srbija i organizivao, bili su drugi i kvalifikovali se za Evropsku smotru u Čačku sa koje su se vratili sa osvojenom srebrnom plaketom.

Pored uspešno organizovane Savezne folklorijade, Srbija organizovala razne manifestacije među kojima treba izdvojiti Veliki folklorni koncert na kome je učestvovalo 11 najjačih ansambala iz Nemačke i koncert Dejana Petrovića i njegovog Big benda. Od novog rukovodstva se očekuje da sa uspehom nastavi rad.

Skupština će biti održana u prostorijama kluba u Ofenbaherstr. 35 sa početkom u 15 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.