Nestale zle slutnje roditelja

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestale zle slutnje roditelja

Posredstvom Redakcije "Vesti" stiglo je 100 australijskih dolara anonimne donatorke iz Australije za petogodišnjeg Ognjena Džeba iz Istočnog Sarajeva. Za roditelje mališana koji boluje od retke i neizlečive bolesti, Vilijamsovog sindroma, ta donacija mnogo je više od novčane pomoći.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pomoć roditeljima, Ognjenu terapija

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 04:06

Teška sudbina petoipogodišnjeg Ognjena Džebe iz Istočnog Sarajeva, obolelog od retke genetske bolesti, u medicini poznate kao Vilijamsov sindrom, nije mogla da ostavi ravnodušnim ni Petra Malinovića iz Sidneja. Zato je ovaj čovek dobrog srca nedavno posredstvom Redakcije "Vesti" uputio novčani...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.