Nemce očarala Šumadija

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2013, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemce očarala Šumadija

Veliki društveni aktivista, bivši predsednik srpsko-nemačkog društva Sloga iz Štutgarta Ivan Radovanović proslavio je nedavno u selu Beršići kod Gornjeg Milanovca 60. rođendan. Proslavi je kao i ranijih godina prisustvovao veliki broj rođaka, prijatelja iz detinjstva, članova uže i šire porodice, kumovi ali i prijatelji iz Nemačke

Nemci koji su specijalno za ovu priliku došli za Srbiju. Nedelju dana Kurt Buse, Herbert Boc, Klaus Bader i Zigrid Vajdman svi iz štutgartskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << naselja Cufenauzen družili su se sa srpskim stanovništvom iz okoline Takova. Gostoprimstvo, toplina ljudi, gozba, način komunikacije i priroda su ih toliko oduševili da bi takvu vrstu druženja rado ponovili. Oni su izjavili da, kada bi Nemačka imala takvu prirodu, da bi masovni turizam uveliko bio razvijen.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.