Neka Nikolaja prati zvezda sreće

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2013, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka Nikolaja prati zvezda sreće

Bojan Milenković, otac četvorogodišnjeg Nikolaja Milenkovića iz Lapova, obolelog od spine bifide, preuzeo je u beogradskom Dopisništvu "Vesti" 50 evra koje je njegovom sinu namenio Vladimir Dunjić iz Kelna, dok je prilog u istom iznosu uplaćen na račun Anđele Aleksić iz Borovca kod Aleksinca, kojoj je transplantirano srce u Beču.

Zahvalan dobrim ljudima: Bojan Milenković  

- Zahvaljujemo se donatoru na pomoći. Novac, 24.000 evra, neophodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nikolaju za transplantaciju matičnih ćelija u Beču, obezbeđen je zahvaljujući humanim ljudima iz zemlje i dijaspore. Nažalost, još uvek čekamo da njegovo zdravstveno stanje bude odgovarajuće, pa da krenemo na put. Problem je šant koji odvodi višak tečnosti iz glave, a koji se pomerio. Čim to rešimo, idemo u Austriju. Hvala svima još jednom - rekao je Bojan Milenković koji se sa suprugom Monikom hrabro bori za budućnost svog jedinca.

Nadaju se da će intervencija u Austriji poboljšati Nikolajevo zdravstveno stanje. Redovno prate uspehe koje ovom metodom postižu lekari u lečenju bolesti od koje boluje njihov sin.

 

Uz Milenkoviće će, kada krenu na svoj put nade, svim srcem biti i brojni čitaoci "Vesti" koji su pomogli da se ova novčana akcija uspešno okonča. A hoće, jer i beogradski i bečki lekari dokazali su svoju stručnost u lečenju mnogih štićenika Humanitarnog mosta.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.