Na pauzu kao lideri

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pauzu kao lideri

OFK Beograd iz Štutgarta je sjajnom partijom, posebno u drugom poluvremenu, pobedio u gostima Sportbund sa 6:0 (1:0).

Jedini pogodak u prvom delu postigao je Nović posle dobre akcije sa Blagojevićem u 25. minutu. U drugom poluvremenu "romantičari" su igrali mnogo ozbiljnije i kontrolisali tok meč. Ekipa Sportbunda je imala nekoliko šansi, ali ih nije iskoristila za razliku od gostiju. U 65. i u 70. minutu dosuđeni su penali za "ofkovce" pošto su protivnički fudbaleri igrali rukom. Oba puta precizan je bio Samardžić.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Patrijarh dolazi za Aranđelovdan

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2013, 12:01

Parohijani Crkvene opštine u Hamburgu zajedno sa protojerejima Borisavom Simićem i Draganom Jovanovićem dočekuju ove godine hramovnu slavu Svetog arhangela Mihaila sa izuzetnom radošću...Razloga je mnogo. Svakako da najveću radost svima predstavlja činjenica da je baš pred Aranđelovdan isplaćena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.