Motorima zarazio i suprugu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorima "zarazio" i suprugu

Miroslav Stojnić rodom je iz Gradiške, a živi u Herbruku, u istočnoj Švajcarskoj. Obožava da vozi motore. Vlasnik je četiri harlija dejvidsona 1200 čm i tri kavasakija od po 1500 čm.

Zaljubljen u motore: Miroslav Stojnić

On je poznat po tome jer su svi njegovi motori unikati. Vozio je i čuveni motor ," Eaisdž Rider " stari Harledž kao sa filma, koji je uvezao iz Amerike.

 

- Nekada sam vozio i trkačke mašine. Bio sam član internacionalnih MC klubova, a sada sam osnivač i predsednik Moto kluba Töff Fahrer AU .

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dečji rođendani okupili zemljake

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013, 12:01

Prošlog vikenda je bilo veselo u našim klubovima u istočnoj Švajcarskoj. Reporter "Vesti" obišao je zemljake u Gosauu, Flavilu, Minhvilenu, Amrisvilu i Altštetenu...Najveselije je bilo u Flavilu i Minhvilenu. Naime, u "Svetom Savi" u Flavilu član ovog kluba Danijel Stojković, rodom iz Smedereva,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.