Melisa punoletstvo slavila u Negotinu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melisa punoletstvo slavila u Negotinu

Dragan i Mirjana Kolicić želeli su da svojoj ćerki Melisi, rođenoj u švajcarskom gradu Frauenfeldu gde i oni žive, punoletstvo obeleže na najlepši način. I zato su se odlučili da proslavu organizuju u rodnom Negotinu.

Melisa u sredini i drugarice

 

Uz brojne goste na proslavi su bili baba Ljubinka i deda Siniša Strejić.

 

- Pošto je punoletstvo važan dan u životu svakog čoveka, kada i zvanično stupa u svet odraslih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << hteli smo da to bude posebno, a po želji naše ćerke Melise proslavili smo rođendan u negotinskom klubu "501" - kažu za "Vesti" ponosni roditelji.

Melisa je dobar đak Medicinske škole MPA u Švajcarskoj, kasnije planira da studira medicinu, a želja joj je da specijalizuje hirurgiju. Iako rođena u "zemlji satova", nikada ne zaboravlja na svoju otadžbinu.

- Ona je jedinica, ali zato ima puno drugarica, koje su joj kako sestre - kaže otac Dragan.

Najbolje drugarice, koje su došle i na proslavu punoletstva su: Violeta Mitucić, Aleksandra Barbulović, Vesna Jovanović, Marija Spasić, Ivana Mezdrić, Silvija Gicić, Sanela Borčić, Kristina Kaprić, Mihaela Đuljanović i Tamara Jorgović, sa kojima se i provozala, u iznajmljenoj limuzini, od Radujevca do Negotina.

U centru Negotina devojke su obavile neizbežno slikanje, a potom se krenulo na provod, na koji su došli i Melisini najbolji drugovi Nemanja Milojčić, Ivan Isaković, Nikola Rajković i Veljko Petrović.

Na proslavi je bilo 200 gostiju a njih je zabavljao Dream Band.

Melisa je htela da iznenadi svoje drugove i drugarice i specijalno za njih je gostovao MC Džankoo, koji je napravio poseban štimung.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.