Marijina smrt razorila porodicu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijina smrt razorila porodicu

Pismo državnog tužilaštva iz Soloturna, u kojem se saopštava da za smrt studentkinje Marije Vasić (22) nema osnova za krivično gonjenje i da je u pitanju nesrećan slučaj, dotuklo je njene i onako neutešne roditelje Marinu (42) i Dejana Vasića (47), koji se već više od dve godine bore sa očajem i depresijom.

Kada je pročitao odgovor, otac nastradale devojke je 30. marta nestao bez traga i glasa, tako da je njegova supruga Marina odmah prijavila nestanak policiji, bojeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se najgoreg. Kako je rekla "Bliku", Dejan nije onaj isti čovek kakav je nekada bio, a od kćerkine smrti pati od depresije i uzima lekove. Policija je odmah organizovala potragu, objavivši i njegovu sliku. Posle više od 18 sati, Dejan se uveče sam vratio kući, isto tako neočekivano kao što je bio nestao. Kako je supruga Marina ispričala švajcarskom listu, Dejan još uvek ne može da se pomiri sa smrću kćerke.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.