Majski susreti Kikca

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majski susreti "Kikca"

KUD "Dobrosav Radovanović-Kikac"iz Bazela i ove godine već po tradiciji organizuje 6. majske susrete koji će se sutra, 3. maja, održati u sali Kuspo Bruckfeld (Loogstraše 2, 4142 Münćenstein) s početkom u 18 sati.

Domaćini Majskih susreta: KUD "Kikac" iz Bazela

 

Biće to pravo foklorno nadigravanje jer pored domaćina svoje folklorno umeće i spretnost u igri pokazaće i gosti majskih susreta KUD-ova "Nikola Tesla"-Lucern, "Karađorđe"- Bern i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sloga iz Ciriha.

- Radujemo se našim gostima, koji će učestvovati ove godine u programu. Druženje folkloraša i lepa i zanimljiva zabava svakako je nešto što nas motiviše da se okupljamo i negujemo našu tradiciju - kaže za "Vesti" Dragan Lukić, dugogodišnji igrač u "Kikcu" i njegov menadžer.

On kaže da posle oficijelnog dela programa sledi narodno veselje, a za to će se pobrinuti estradna pevačica Biljana Sečivanović iz zvezda Granda, kao i orkestar Andrije - Kute Jovanovića.

Ni ovoga puta neće izostati da uveličaju Majske susrete njihovi veliki prijatelji koje brojna publike voli da sluša, krajiška grupa Laste Vrbanje.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 078 720 71 03.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Matija Bećković počasni gost

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2014, 09:56

Majski susreti pisaca dijaspore, manifestacija Udruženja pisaca Sedmica, trajaće ove godine tri dana. Po tradiciji će susreti biti otvoreni u petak 9. maja svečanim prijemom u konzularnom predstavništvu Republike Srbije u Frankfurtu, u 20 časova...Članovi udruženja pisaca Sedmica.. ..- I ove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.