Magistrala razgalio dušu zemljaka

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2014, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magistrala razgalio dušu zemljaka

Prostorije KUD "Vuk Karadžić" u Šenenverdu vrvile su od članova koji su došli da se zabave i opuste. Uz bogatu trpezu i nastup Laze Magistrale, kako ga popularno zovu, članovi ovog društva su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Veselo društvo

 

- Mnogi od naših članova su protekle praznike i raspust proveli u otadžbini tako da se

Laza Magistrala zabavio "Vukovce"

nismo duže vreme videli, pa smo rešili da to nadoknadimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uz muziku i piće -priča za "Vesti" Saša Milenković, dugogodišnji član ovoga društva.

 

- Bilo je veselo, mi se uvek zabavimo vrhunski, radimo mnogo i red je da se i na ovakav način družimo - kaže predsednik "vukovaca" Blagoje Nikolić.

- Laza nas je baš lepo zabavio svojom svirkom, a pored njega se odlično snašao na harmonici i Danijel Pavlović.

Nekada sebi priuštimo ovakva druženja-kaže Danijela Milenković koja je veoma angažovana u društvu.

- Svi pomažemo i radimo koliko ko može i ima vremena da bi društvo dobro funkcionisalo - ističe Danijela.

Ona kaže da se sad spremaju za Banjaluku na Evropsku smotru folklora dijaspore, i nada se da će ih njihovi folkloraši opet obradovati i vratiti se sa dobrim razultatom.

  Druženje bilo vrhunsko

 

Danijela ima troje dece, dvoje već dugo igraju u folkloru i reče da joj nije ništa teško da radi u društvu kad joj deca uživaju u igri i druženju sa ostalim foklorašima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.