Klasik pop za publiku

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klasik pop za publiku

Kad priča o muzici i pevanju, tenor Goran Dime se prosto ozari. Valjda je to tako kod ljudi koji su sigurni u put kojim idu i koji uživaju u onom što rade. U Torontu je Dime treći put od kada je započeo pevačku karijeru. Prošla dva koncerta u Glenn Gould studiju, 2006. i 2011. bila su vrlo uspešna.

U petak će poznati tenor, u pratnji pijaniste Ivana Jovanovića (koji je nedavno dobio prestižnu nagradu "Gvendolin Kodlofski") muzičke katedre Univerziteta u Torontu, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << treći put nastupiti pred torontskom publikom, ovog puta u Eglinton St. George's United church (koncert počinje u 20.30).

 

Oni koji dođu na koncert, koji je nazvan San 2, imaće priliku da čuju novi klasik pop program kojim je Dime zajedno sa Ivanom Jovanovićem nedavno impresionirao publiku na Kolarcu u Beogradu.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.