Kako izbeći nevolje na carini, cene zdravstvenih usluga u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izbeći nevolje na carini, cene zdravstvenih usluga u Srbiji

U izdanju od 27. juna "Vesti" objavljuju besplatan tematski dodatak "Vodič".

Besplatan prilog "Vesti"

 

Za sve koji nameravaju godišnji odmor da provedu u otadžbini, Vodič daje nekoliko praktičnih informacija šta ih očekuje na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, koji je ulazna tačka za najveći broj zemljaka iz Australije.

O povezanosti Balkana s Petim kontinentom svedoči i nekadašnja direktna linija Jata do Sidneja, koja je obavljana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << avionom DC-10, ali i redovni letovi Kvantasa do Beograda, legendarnim džambo džetom.

Dajemo vam i savete šta treba da znate ukoliko putujete u Bosnu i Hercegovinu, taksi cenovnik u Beogradu, pročitajte zasto je bolje u domovinu putovati sa srpskim pasosem ukoliko ga imate.

Ukratko u ovom poklon dodatku "Vesti" naći ćete bezbroj zanimljivih tema iz oblasti prevoza, carina i mnogo praktičnih saveta kako da što brže stignete na željeno odredište.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.