Hvala što mislite na Doris

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hvala što mislite na Doris

Za 21-godišnju Doris Bošnjaković iz Užica, obolelu od epilepsije i cerebralne paralize, posredstvom Redakcije "Vesti" iz Sidneja stigao je predvaskršnji dar od 50 dolara Ljiljane Dodić iz Melburna.

U mislima dobrotvorke

 

Ova plemenita čitateljka i redovna učesnica u akcijama Humanitarnog mosta uvek se seti Doris pred velike hrišćanske praznike. Uz novčani prilog obavezno stigne i toplo pismo, koje nije izostalo ni ovog puta, a u kome između ostalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << piše:

"Draga Slavice, šaljem vam ovaj skroman poklon da pred Vaskrs nečim lepim obraduješ Doris. Želim vam sve najbolje."

Majka Slavica najsrdačnije se zahvalila dobročiniteljki iz daleke Australije, koja često misli na njenu bolesnu ćerku.

- Ispuniću Ljiljaninu želju i u njeno ime kupiti Doris poklon, koji će je mnogo usrećiti. Njen prilog će narednih dana preuzeti moja starija ćerka Anamarija u Dopisništvu "Vesti" kako bi to što pre učinila. Još jednom, od srca joj hvala - kazala je Slavica Polimčević-Bošnjaković kada smo je obavestili o prispeću donacije.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hvala što mislite na Doris

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2014, 04:22

Za 21-godišnju Doris Bošnjaković iz Užica, obolelu od epilepsije i cerebralne paralize, posredstvom Redakcije "Vesti" iz Sidneja stigao je predvaskršnji dar od 50 dolara Ljiljane Dodić iz Melburna. ..U mislima dobrotvorke.. ..Ova plemenita čitateljka i redovna učesnica u akcijama Humanitarnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.