Het-trik Tegeltije

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Het-trik Tegeltije

I pored veoma jake kiše OFK Beograd je u gostima pobedio i ostao prvi u Krajs B ligi grada Štutgarta. Iako su u prvom delu domaćini igrali ofanzivnije i imali više šansi, sreća je bila na strani "romantičara". Sva tri pogotka za naše dao je Tegeltija!

Neumoljiv: Miloš Tegeltija

 

Prvi u 37. minutu: posle ispucane lopte golmana Radlovića, Tegeltija je pogodio sa 18 metara. U 50. minutu ponovo posle deganžiranja Radlovića, loptu Šargić prosleđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tegeltiji koji postiže gol sa nekih osam metara.

 

Slična kombinacija je bila osam minuta kasnije kada je posle fantastičnog prodora Agbala na desnoj strani centriranu loptu Šargića prosledio Tegeltiji, koji sa četiri metara i treći put šalje loptu u mrežu.

 

U 88. minutu mogao je da bude i 4:0 za "romantičare", ali je Šargić sa 18 metara pogodio "samo" prečku. U drugom poluvremenu igra "ofkovaca" je bila dominantna, tako da su ovoga puta zasluženo osvojili tri nova boda i zadržali mesto u samom vrhu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.