Darovi prijatelja iz Holandije

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darovi prijatelja iz Holandije

Krajem decembra, 20-godišnja Užičanka Doris Bošnjaković operisala je levi kuk na Dečjoj klinici u Tiršovoj. Ovu devojku, koja je slepa, obolela od epilepsije i cerebralne paralize, čeka uskoro još jedna operacija. Trenutno je u gipsu, a o njoj brinu majka i sestre.

Uskoro još jedna operacija: Doris Bošnjaković sa animatorima  

- Doris sada nema tako intenzivne bolove, vratio joj se osmeh na lice. Lekari su zadovoljni, a mi smo im veoma zahvalni jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su moju ćerku, koja je njihov dugogodišnji pacijent, operisali u Dečjoj bolnici i pored činjenice da je punoletna. Po povratku iz bolnice Doris je kod kuće čekalo lepo novogodišnje iznenađenje.

 

Priredili su joj ga naši verni prijatelji i donatori Olga i Toni Sabadoš iz Sint Pankrasa u Holandiji, poslavši joj paket pun slatkiša, kozmetike, parfema, svega onoga što Doris voli. Uz to su joj darovali još 50 evra da joj kupimo nešto za praznike - kaže Slavica Polimčević Bošnjaković.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Majka bolesne devojke kojoj su brojni čitaoci "Vesti" godinama nesebično pomagali iskoristila je priliku da se svim donatorima zahvali na svemu što su učinili za nju i njenu porodicu.

- Želim vam da budete zdravi i veseli i da vam nijedan dan u životu ne bude ispunjen tugom, da volite i da vas vole vaši najmiliji. Moje ćerke i ja nikada nećemo zaboraviti da ste nam godinama pomagali i pokušavali da ulepšate život - poručila je Slavica Polimčević Bošnjaković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.