Četiri tima za tri titule

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri tima za tri titule

FK Jugoslavija iz Vupertala jedina je od naših ekipa u pokrajini Severna Rajna - Vestfalija, koja može da se pohvali članstvom u najvišoj amaterskoj Klasi A, a pre nekoliko sezona igrala je i u Becirks ligi.

Na pragu Becirks lige: Prva ekipa Jugoslavije iz Vupertala

 

Pre početka tekućeg prvenstva došlo je do smene generacija, ekipa je podmlađena, pa je, sa novim trenerom Marinko Radošem, u prva tri kola prošla kroz iskušenja uigravanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Međutim, sve je brzo došlo na svoje mesto, igrači su se privikli na trenerov stil rada, od kojeg nije odstupao. Posle prve pobede, krenula je serija dobrih rezultata, pa su Jugosi završili jesenji deo prvenstva na čelu tabele, ubeleživši u saldo osam pobeda, dva remija i tri poraza, uz gol razliku 39:21. Zbog loših vremenskih prilika, dva jesenja kola preseljena su za proleće, kada se očekuje da će Jugoslavija ostvariti jasnu nameru - povratak u Becirks ligu.

Druga ekipa Jugosa, sa trenerom Mladenom Radanovićem, stigla je u jesenjem delu prvenstva do sedmog mesta, sa devet pobeda, tri remija, četiri poraza i gol-razliku 42:26. A veterani su posebna priča i ponos navijača Jugoslavije sa Opof arene. Iskusni majstori, uz koje je, takođe, Mladen Radanović, odigrali su pet mečeva i ostvarili svih pet pobeda, uz gol-razliku 32:11.

 

Ponos kluba: D-jugend selekcija

 

Klinci pravo otkrovenje

D-jugend selekcija Jugoslavije je pravo otkrovenje u gradu Vupertalu, generacija koju svi prate sa velikim interesovanjem i veruju u njenu sjajnu fudbalsku budućnost. Dečaci trenera Besima Zećirija odigrali su u svom prvenstvu osam utakmica i, posle sedam pobeda, uz impozantnu gol-razliku 74:16 drže prvo mesto na tabeli.

  Januarski turnir

FK Jugoslavija tradicionalno organizuje turnir u futsalu, koji će se održati 12. i 13. januara. Prvog dana snage će odmeriti ekipe veterana, a drugog seniori i D-jugend selekcije. Prijave za turnir traju do samog početka, na telefon kluba: 0202-755 915 (Rade Mitrović ili Mladen Radanović).

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.