Čestitao i gradonačelnik!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitao i gradonačelnik!

U sali nove gradske skupštine u Lincu, tražila se stolica više, na proslavi 8. marta, u organizaciji srpskog kluba "Nikola Tesla".

Članovi folklorne sekcije sa omiljenom pevačicom

Veselo i razigrano u skupštinskoj sali

Dame su bile u centru pažnje

Buket za gošću: Radenko Drinić i Ćana

Ana Martinčević, se u ima grada Linca i prvog čoveka, Klausa Lugera obratila brojnim gostima. Damama je čestitala međunarodni praznik, 8. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mart i poželela im pre svega mnogo sreće ali i više prava. Ona je prenela čestitke i pozdrave gradonačelnika Linca, koji je bio sprečen da lično uveliča proslavu u novoj gradskoj skupštini.

Prednjačile su naravno dame, a za nezaboravnu proslavu na samoj obali Dunava, se pobrinula pevačica narodne muzike Stojanka Bodiroža, poznatija kao Ćana. Pevala je do kasno u noć pred oduševljenom publikom, koja je pre zakazanog vremena stigla u salu koja ima više od 300 mesta za sedenje. Bilo je dosta onih koji su stojeći i u igri proveli celu zabavu, na kojoj je prema slobodnoj proceni bilo više od 500 duša.

Ćana im nije ostala dužna.

Pošto joj je predsednik kluba Radenko Drinić poželeo dobrodošlicu i uručio buket cveća, popularna pevačica nije štedela grlo. Pozdravila je prisutne, posebno pripadnice lepšeg pola i poželela im, pre svega mnogo zdravlja i sreće. Latila se zatim pesme, odmah pozvala da svi ustanu. Oduševljena publika je bez oklevanja reagovala, praktično da igra i pesma do kraja višesatne zabave nije prestajala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.