Bolnički dani, starini olakšani

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolnički dani, starini olakšani

Deo redovne mesečne donacije anonimnog dobrotvora iz Nemačke od 55 evra ekipa "Vesti" je uručila starini Ranku Majstoroviću iz Omarske i to ponovo u bolničkoj postelji. Ovaj bolesni čovek se, podsećamo, već više od dva meseca nalazi u Opštoj bolnici u Prijedoru zbog srčanih problema.

Ranko Majstorović  

- Već nekoliko puta doktori su mi rekli da ću još nekoliko dana ležati u bolnici, pa će me pustiti kući. Ali, moj boravak iz nekog razloga svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << put produže. Slab sam, možda zato. Iskreno se nadam da ću biti ovde još koji dan, jer su prošla puna dva meseca od kako sam u bolnici.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Dobri ljudi me ne zaboravljaju, a pogotovo moj donator koji ne želi da mu se ime pominje u novinama. Blagosiljaću ga dokle god sam živ, jer je njegova pomoć za mene od velikog značaja. Čuvaću ovu i prethodnu donaciju, jer će mi trebati kada izađem, pošto ću često dolaziti na kontrole, ali i za lekove će mi dobro doći - kazao je Ranko.

Njegova kćerka Božana i unuk Marko ga posete kad mogu.

- Dođu mi, ali ja se brinem više za njih dvoje, nego za sebe. Brinem se šta će oni, ako meni šta bude - rekao je 73-godišnji Ranko Majstorović, kome snagu i veru u bolje sutra daje ljudska dobrota i pažnja, poput dobročinitelja iz Nemačke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Biće dovoljno za hranu i lekove

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2013

Bolesni ratnik, 38-godišnji Dejan Milošević iz Vranja i njegova majka Vesna, primili su dve redovne mesečne donacije u vrednosti od 110 evra anonimnog donatora iz Nemačke. ..ZAHVALNI: Dejan Milošević sa majkom Vesnom..Kako kažu, ovaj novac im je dobrodošao za neophodne lekove, jer ih boleštine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.