Beba namirena, roditelji srećni

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba namirena, roditelji srećni

Posredstvom Redakcije "Vesti" iz Sindeja, stigao je dar Igora i Nevene iz Australije u vrednosti od 150 dolara, koji su namenili povratnicima u kosmetsko selo Žač kod Istoka, porodici Komatović. Ovaj prilog, odmah je prosleđen na kućnu adresu troje Komatovića, koji ih je veoma obradovao.

Krstili sina: Porodica Komatović  

 

- Ovi divni ljudi su nam već nekoliko puta slali pomoć i na čemu im se od sveg srca zahvaljujemo, a posebno na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tome što nas nisu zaboravili. Njihova podrška i pažnja, znače nam isto koliko i finansijska pomoć koju nam šalju. Šta da vam kažem, veći deo donacije smo utrošili na našeg sinčića, sedmomesečnog Strahinju, kupivši mu pelene, garderobicu i ostale sitnice. To je sve, čini se malo, ali kod nas je, nažalost, sve to veoma skupo. Nama je svaka pomoć dragocena i daje nam nadu da ćemo uspeti da opstanemo na svom ognjištu. Jeste teško, ali vredi truda i muke, jer smo svoji na svome. Radimo i borimo se za lepše sutra našeg sina. On nam je najvažniji i najpreči na svetu i zbog njega ćemo učiniti sve što treba. Još jednom mnogo hvala tim divnim ljudima, sve najbolje i svako dobro im želimo. Retki su takvi ljudi, koji su spremni da izdvoje od sebe da bi drugima pomogli, čak i ne poznajući ih - rekao je Veljko Komatović, koji je sa suprugom Marijanom odlučio da se vrati na rodnu grudu i tu zasnuje porodicu.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dug otplaćen, brige otklonjene

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2013

Dva golema paketa dobrotvorke Gvozdene Ekvilo iz Ciriha, čije ime često beležimo na Humanitarnom mostu, a koja su stigla na kućnu adresu sedmočlane porodice Pap iz Mužlje kod Zrenjanina, o čemu smo nedavno pisali, donela su radost i brigu...Prijatno iznenađeni: Porodica Pap  ..Pročitavši u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.