Zatvaranje bašte KST-a

Izvor: NaDlanu.com, 30.Sep.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje bašte KST-a

Još jedna sezona privedena kraju. Možemo se ponosno pohvaliti bila je topla, letnja i veoma uspešna. Svaki pravi KSTovac zna šta to zapravo znači! Svakom početku zimske sezone prethodi još jedan veliki, tradicionalni i u najavi dobar koncert! Pričamo naravno o velikom ZATVARANJU BAŠTE KST-a!

Datum je petak, 11. oktobar.Pored Maskenbala, Otvaranja bašte i ostalih (ne)regularnih nastupa, ovaj događaj je samo još jedan u nizu koji KST nudi velikim srpskim izvođačima da uvrste >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u svoje rokovnike! Mnogi su upravo u svojim rokovnicima obeležavali svoje nastupe, baš na našoj bini. Svake godine KST se trudi da svojoj publici obezbedi odličan provod, još bolje izvođače i super atmosferu koje KSTovci zaslužuju za zatvaranje jedne uspešne zajedničke sezone! Ni ove godine neće izneveriti! Imamo čast da vam najavimo ovogodišnje bendove koji zatvaraju našu baštu:- KANDA KODŽA I NEBOJŠA- BJESOVI- 357- DOK 7Potrudite se da prisustvovanje ovom koncertu obavezno obeležite u svojim MUST DO obavezama, jer je provod zasigurno zagarantovan!Karte možete da nabavite već od ponedeljka 30. septembra u našem Klubu. Najbrže kupce očekuje cena od 500 dinara. Kad se srećne zalihe istroše, cena u pretprodaji biće 600 dinara. Kupovinu možete obaviti svakog radnog dana od 09-18h na šanku KSTa, ili u noćnom terminu 23-02h od srede do subote!Spremite se za odličan koncert, napunite baterije, ZATVARAMO BAŠTU!!!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.