Zaokret leto 2014: The Marshmallow Notebooks + On Tour

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaokret leto 2014: The Marshmallow Notebooks + On Tour

Zaokret je i ovog leta u bašti KC Grad pod parolom 'Zaokreni leto'.

On Tour je (zvanično) beogradski akustični alt-kantri / folk-rok bend, ali to je zapravo jedan divan spoj dragih prijatelja na projektu koji uvek oduševi svojim toplim nastupima. On Tour je drag gost svakog Zaokreta i počastvovani smo što su nam se ponovo vratili da odsviraju nešto lepo. Bacite uho na http://forontour.bandcamp.com/

Matija Habijanec je krapinski prakantautor na privremenom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u Zagrebu. Nakon što je pod starim imenom Marshmallow u kućnim uslovima snimio više od deset, a manje od petnaest albuma (nije siguran), pod novim imenom The Marshmallow Notebooks snimio je tek ovaj koji se prvo pojavio na internetu kao besplatni download (http://themarshmallownotebooks.com/), pa na mnogim godišnjim listama najboljih albuma u regiji, a onda i na vinilu koji je izašao za misterioznu izdavačku kućiću Noisy Night (http://noisynight.com/).

Četvrtak, 28. avgust KC Grad (Braće Krsmanović 4)

19:00 - 21:00 Zaokret DJ set

21:00 - 22:00 The Marshmallow Notebooks

22:00 - 23:00 On Tour

23:00 - 00:00 Zaokret DJ set

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.