Više od 60 muzičkih izvođača na Mikser festivalu

Izvor: NC magazin, 30.Apr.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 60 muzičkih izvođača na Mikser festivalu

Na ovogodišnjem Mikser festivalu, koji se održava od 25. maja do 2. juna širom beogradske četvrti Savamala, nastupiće više od šezdeset muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta. Muzički progam Miksera predstaviće kako etablirane tako i neafirmisane muzičare, koji će put do brojne festivalske publike pronaći zahvaljujući konkursima koji su uspešno realizovani prethodnih meseci. Na festivalu će biti zastupljeni različiti muzički pravci od džeza do garažnog roka, kao i različite epohe u muzici od retro zvuka 40-ih i 50-ih do savremene elektronske muzike.
Muzički program festivala otvoriće Aleksandra Anja Đorđević, kompozitorka, pevačica i aranžerka iz Beograda, čija dela su izvođena na mnogim regionalnim festivalima, kao i u SAD, Austriji i Italiji. Pored Aleksandre posetioci Miksera moći će da čuju i bend Goribor, elektro-pop-pank sastav Lollobrigida iz Zagreba, Majkl Majera iz Kelna, Danijela Milera najuticajniju ličnost u istoriji tehnopopa, kontroverznu Lady Jelenu čiji spotovi izazivaju veliku pažnju javnosti i mnoge druge.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.