Vikend odličnih komedija na Sceni Akademije 28

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend odličnih komedija na Sceni Akademije 28

Ovaj vikend na Sceni AKADEMIJE 28 biće vikend urnebesnih komedija!

Od petka 28. do nedelje 30.novembra, ljubitelji komedije imaće priliku da uživaju u sjajnim pozorišnim predstavama, u kojima glavne uloge igraju poznata lica srpskog glumišta: Milenko Pavlov, Ljiljana Lašić, Suzana Petričević i dr.

PROGRAM “VIKENDA ODLIČNIH KOMEDIJA”:

Petak 28.11. 20h - SAMO DA ZNAŠ KOLIKO TE VOLIM

Subota 29.11. 20h - POSLEDNJA ŠANSA
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Nedelja 30.11. 20h - ISTOČNI ANĐEO

SAMO DA ZNAŠ KOLIKO TE VOLIM - Dramatizacijom novela poznatog italijanskog pisca A. Amurija, “Kako ubiti suprugu i zašto” i “Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto”, nastala je duhovita scenska priča o svakodnevici i muško-ženskim odnosima u braku. Ova komedija u kojoj glavne uloge tumače Milenko Pavlov i Ljiljana Đurić, tokom protekle pozorišne sezone u Akademiji 28, proslavila je i značajan jubilej – svoje 100. igranje.

POSLEDNJA ŠANSA – drama sa pevanjem i plakanjem - HIT predstava Mirjane Bobić Mojsilović, priča je o glumici koja godinama čeka svoju šansu. Kada odluči da uđe u TV rijaliti “Tražim muža”, ona postaje frizerka Gocili, koja će zarad rejtinga i naklonosti publike biti spremna da uradi sve ...ili možda i neće. Ova izvrsna monodrama u kojoj je Suzana Petričević briljantno odigrala svoju rolu, osvojila je mnogobrojne nagrade na svetskim i domaćim festivalima, kao i srca publike koja do poslednjeg mesta puni svaku dvoranu u kojoj se predstava igra.

ISTOČNI ANĐEO - urnebesna komedija koja se bavi aktulenim pitanjima na goruće teme današnjice, kroz hipotetičke situacije u kojima su glavni akteri poznate ličnosti iz srpske istorije. Šta Marko Kraljević misli o “evropskom putu Srbije?” Da li bi Knez Mihailo hteo “u Evropu”? Odgovore na ova pitanja i još mnogo više, saznaćete uz mnogo smeha, upravo u ovoj predstavi.

Ulaznice za predstave “Vikenda odličnih komedija” mogu se kupiti na blagajni AKADEMIJE 28, u Nemanjinoj 28, po ceni od 600 din. svakog radnog dana 11h-20h i vikendom 18h-20h.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.