Veliki SILENT DISCO Party

Izvor: NaDlanu.com, 16.Apr.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki SILENT DISCO Party

Rođendanski party nas očekuje u subotu 20. aprila kada smo za vas pripremili jako interesantan sadržaj! U bašti KC GRADa, organizovaćemo veliki SILENT DISCO Party, koji je postao jako popularan koncept u celom svetu. Možda ima i dosta vas koji su to sami iskusili na EXIT festivalu!

Ukratko, Silent Disco je koncipiran tako, da svako na ulazu dobije slušalice uz priloženu ličnu kartu i za vas će to veče muziku birati različiti DJevi sa naše scene, koje ćete moći da menjate >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na posebno podešenim kanalima na vašim slušalicama. Tako ćete u toku jedne večeri moći da uživate uz različite muzičke žanrove, a specijalno za ovu priliku predstavićemo vam DJ ekipe koje su obležile ovu sezonu u KC GRADu.KC GRAD vam za svoj IV rođendan predstavlja Veliki Silent Disco Party na kome nastupaju:IT'S A DUBSTEP THING! vs. VATRA & BANDA PANDA vs. JTKTKompenzacija za Silent Disco doživljaj će biti 250 RSD.Osim toga u zatvorenom delu KC GRADa očekuje nas celovečernja LOUD DISCO žurka uz muzički izbor DJ BRKE i gostiju iznenađenja, kao i specijalnih video instalacija ekipe KIŠOBRAN.Kompenzacija za Loud Disco doživljaj je 0 RSD.Dođite da zajedno proslavimo naš IV rođendan uz najbolju žurku u gradu!!!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.