Upoznajte prvu DJ zvezdu Dance Park Festivala u Inđiji

Izvor: Prva.rs, 02.Feb.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte prvu DJ zvezdu Dance Park Festivala u Inđiji

Uroš Umek, danas je na samom vrhu muzičke DJ scene i iza sebe ima na stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su ''Virgin'', “Renaissance'' i drugim. Postao je rezident u klubu „Space” na Ibizi, na poziv svog prijatelja i saradnika Carla Coxa, a 2007. godine pokrenuo je i svoju izdavačku kuću pod imenom “1605”. Prema rečima DJ Umeka veliko je zadovoljstvo nastupati pred srpskom publikom, što potvrđuje i jedna od domaćoj publici omiljenih numera pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << “Novi Sad”.


Nakon što je prodrmao svetsku DJ scenu svojim hitom “Walking With Elephants” 2014. godine, koji je dosegao čak 6. mesto UK Singles liste i koji ima skoro 43 miliona pregleda na YouTubeu, TEN WALLS nastavio je da niže uspehe gostujući na brojnim prestižnim festivalima i žurkama. Pored brojnih priznanja među kojima je i ono za najuspešniji elektronski nastup 2012. godine u Litvaniji, Ten Walls objavio je i hitove uz koje plešu rejveri širom sveta kao što su "Gotham" i "Requiem" i tako dospeo u sam vrh svetske elektronske scene.


Na zadovoljstvo brojnih nestrpljivih fanova, Dance Park ekipa je tek počela sa prvim objavama izvođača, te nas uskoro očekuju objave mnogih svetskih, regionalnih i domaćih DJeva.
Podstaknuti ljubavlju prema muzici, žurkama i najboljoj publici, beogradski Raveolution i novosadski Green Love Festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružuju snage u stvaranju nove techno festivalske magije! Na fantastičnoj lokaciji i uz najprestižnije svetske DJeve biće održan jedinstveni muzičko scenski doživljaj - mega rejv pod otvorenim nebom! Festival će ugostiti više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, a posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada, kao i mogućnost boravka na lokaciji tokom oba dana trajanja festivala.
Sve informacije pratite putem zvanične Facebookhttps://www.facebook.com/danceparkfestival/ i Instagram stranice Dance Park festivala https://www.instagram.com/DanceParkFestival .

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.