The Tube: Do Apokalipse odbrojava 12 DJ-eva

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Tube: Do Apokalipse odbrojava 12 DJ-eva

Povodom Smaka sveta po predviđanju drevnih Maja u klubu “The Tube” će se 20. decembra organizovati velika “The Final Countdown” žurka na kojoj će, u skladu sa 12. mesecom i 2012. godinom, 12 DJ-eva odbrojavati do "kraja čovečanstva".

U, za ovu priliku "majanski" dekorisanom klubu, smak sveta će se dočekati uz nastup ekipe ReWire DJs iz Požarevca i čak pet back2back setova. U njima će se predstaviti maheri disko fanki hausa Oysha i Goran Starčević, Vuk Smiljanić & >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Lady Dee, Nemiax Jackmill & Loco Baby, Nexie & Kid Kimi i Danijel Chehranov & Nenad Jovanović. Ponuda koktela će biti obogaćena za "Poslednji Koktel", "Poljubac Apokalipse" i još nekoliko napitaka u skladu sa zadatom temom, a sve goste čeka i više drugih iznenađenja. Ulaz je 200 dinara, a sve dodatne informacije i rezervacije na 062 82 39 901 i 064 21 25 794.Ako do Smaka sveta zaista dođe onda sigurno nema boljeg načina da ga dočekate nego u provodu, kao da sutra ne postoji.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.