Stari dobri rejv: Boža Podunavac i Tijana T u KC Drugstore

Izvor: NaDlanu.com, 10.Jan.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari dobri rejv: Boža Podunavac i Tijana T u KC Drugstore

Klasici beogradske scene elektronske plesne muzike, dobro poznati Tijana T i DJ Boža Podunavac ove subote 11.01. provozaće vas svojim beskompromisnim acidhouse/techno zvukom kroz rejv rolerkoster za pamćenje.

DJ Boža Podunavac je jedan od začetnika domaćeg tehno zvuka čiju muziku i neprevaziđene DJ setove retko možete pronaći na internetu, već je morate doživeti na stari dobri, nezaboravni način – na dens floru. Ako Tijanu T niste uhvatili u nekom od beogradskih, berlinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ili klubova na Ibici ili ostatku Evrope, uvek možete da pripremite plesne pokrete uz njene mikseve na soundcloudu ili da slušate njenu emisiju “Subotom uveče sa Tijanom T” na Radiju B92 gde će vas svake subote od 19 do 21h podsetiti na klasik hitove, chick flick pesme na koje se ložimo i provesti kroz muzičku avanturu sa gostujućim miksevima i intervjuima sa omiljenim didžejevima i producentima. Ako vam to nije dovoljno, zavirite i u ovaj kratki video i uhvatite deo atmosfere sa njenih žurki:KC Drugstore je za nešto više od godinu dana od otvaranja ugustio više od sto domaćih i inostranih umetnika, bendova i didžejeva, okupljajući najbolje sa nezavisne underground scene, ali i gotovo sve “velikane” domaćeg elektronskog zvuka. I u predstojećoj sezoni KC Drugstore nastaviće da okuplja najraznovrsnije izvođače iz Srbije i inostranstva i ispuniti očekivanja građanki i građana kulturnog i noćnog života Beograda. Dođite da odplešemo kroz maglovitu subotu uz besprekorni izbor tehno i house muzike Bože Podunavca i Tijane T.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Stari dobri "rejv" u Dragstoru

Izvor: Mondo, 10.Jan.2014

Klasici beogradske scene elektronske plesne muzike, dobro poznati Tijana T i DJ Boža Podunavac ove subote 11.01..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.