Serija izložbi na temu Vredne žene naših sela

Izvor: S media, 27.Maj.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija izložbi na temu "Vredne žene naših sela"

Klub privrednih novinara Srbije organizovaće seriju izložbi na temu "Vredne žene naših sela", u cilju promocije agrara i ženskog preduzetništva, saopšteno je danas iz tog udruženja.

Prva u serija izložbi biće prikazana na hipodromu u Šapcu od 10. do 12. juna, a centralna izložba o šarmu i energiji žena agro-proizvodjača biće organizovana 30. oktobra u Beogradu, u Pres centru Kluba privrednih novinara.

Specijalni gost projekta je poznati fotograf Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Marjanović, koji će uraditi seriju fotografija na temu "Žena u carstvu konja", a autori najboljih fotografija dobiće nagradu organizatora i sponzora manifestacije

Zainteresovani fotografi i modeli treba da se jave organizatoru na telefone 011/2692 746 i 011/2692 460.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.