Sale Funkin Blue & Oysha

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale Funkin Blue & Oysha

Noćni život u Beogradu ovih dana postao je bogatiji je za još jedan noćni klub - na mestu nekadašnje Sove, u Gračaničkoj 18 na Topličinom vencu, otvoren je Klub Centar.

Ovog petka 10. februara odlična žurka u klubu "Centar"! Muziku puštaju Sale Funkin Blue & Oysha, što znači provereno dobre haus melodije...Za oživljavanje legendarne gradske diskoteke zaslužni su producenti Brooklyn bara na Vračaru, još jednog novog mesta koje je ove zime za kratko vreme osvojilo srca >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Beograđana.Sa potpuno novim konceptom, Centar je renoviran po ugledu na moderne svetske noćne klubove u kojem je dobra zabava na prvom mestu. Prijatan ambijent i enterijer koji odaje utisak boravka u klubovima u Majamiju ili Las Vegasu – garancija su sjajne atmosfere i ludog provoda.Program kluba podrazumeva nastupe najboljih domaćih grupa i didžejeva, te gostovanja proverenih stranih muzičara.Centar će raditi utorkom, sredom, petkom i subotom, od 00.00 do 07.00h. Telefon za rezervacije je 064/ 496 55 49

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.