SUPRUGA GA TUKLA I VARALA:  Prijatelji otkrili tužne detalje poslednjih dana života Patrika Svejzija

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jun.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPRUGA GA TUKLA I VARALA: Prijatelji otkrili tužne detalje poslednjih dana života Patrika Svejzija

Predstojećeg septembra navršiće se sedam godina od smrti glumca Patrika Svejzija. Umetnik koji se proslavio ulogama u kultnim filmovima “Prljavi ples” i “Duh” umro je u 57. godini nakon dvadesetomesečne borbe sa rakom pankreasa.

Uprkos činjenici da su predstavnici porodice holivudske zvezde objavili da je Svejzi preminuo okružen svojim bližnjima i ispunjen njihovom ljubavlju i pažnjom, američki mediji sada prenose drugačije informacije.

Naime, Radar >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Online piše da je Patrik poslednje mesece svog života proveo u pravom paklu. Navodno, glumčeva supruga Lisa Niemi, sa kojom je u braku proveo 34 godine, ga je nakon što se razboleo, tukla, varala i zanemarivala. Takođe, izvor navodi da nije dozvoljavala posete te da je supruga držala u kućnom pritvoru.

O glumcu se, kako izvori pišu, brinuo jedino njegov brat, koji ga je zaticao kako leži na podu u vlastitim fekalijama, tvrde Svejzijevi prijatelji i navode da je Lisa upravljala i njegovim novcem, te da je neposredno pred smrt bio primoran da napiše novi testament u kojem je svoje bogatstvo od 40 miliona dolara ostavio upravo njoj.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijatelji otkrili tužne detalje iz života Patrika Svejzija: Supruga ga tukla i varala!

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2016

Prijatelji pokojnog glumca Patrika Svejzija, koji je preminuo u septembru 2009. godine od raka pankresaom, otkrili su tužne detalje njegovih poslednjih dana života...Prema njihovim rečima, dok se glumac borio sa opakom bolesti i bolovima, njegova supruga Lisa Niemi koristila je njegovu nemoć kako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.