Rosa Parks (Mađarska) & Went

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2011, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosa Parks (Mađarska) & Went

U utorak 18. otkobra u Kulturnom Centru Grad nastupice mađarski sastav Rosa Parks. Bend koji je dobio naziv po aktivistkinji za ljudska prava svira instrumentalnu, gitarsku muziku na granicama post-rocka, sa uticajem math-rock, pank i indie muzike, praveci fuziju jednako progresivnu, koliko i energičnu.

Publika širom Mađarske, Austrije, Slovenije, kao i Srbije se uverila u razarajuću moć njihovih koncerata. Trenutno su na turneji kojom promovišu svoj debi album "Black Is The Color >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Of Bondage, Blue Is The Past", kao i split EP sa bendom Ana Never. Ovo će biti prvi put da se predstavljaju beogradskoj publici. Za fanove bendova Explosions in the sky, Russian Circles i ASIWYFA.Domaća podrška će biti Wooden Ambulance, singer-songwriterski alter-ego Gorana Grubišića bubnjara subotičkog benda Ana Never, i Went beogradski moodswing indie sastav.Cena ulaznice ce biti 300 dinara i organizatori apeluju na sve da dođu na vreme, pošto će koncert početi na vreme!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.