Roman prepun iznenađenja: Sofija

Izvor: Prva.rs, 25.Dec.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roman prepun iznenađenja: Sofija

Sofijin otac živi daleko od nje: strastveni je ljubitelj ajkula, proučava ih i fotografiše, približavajući im se možda i previše hrabro. Ipak, i osobe koje Sofija poznaje nepredvidive su poput ajkula, i imaju podjednako opasne reakcije. Tako je jedne noći njen Nikola odlučio da im oboma promeni živote iz korena i Sofija je bila prinuđena da krene iz početka. Možda sa Arturom, finim ali depresivnim, ili sa Marčelom, na tajnim sastancima protkanim napadima panike. Jedna kutija puna starih >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pisama probudiće joj sećanja na majku koju je izgubila pre mnogo godina: ženu nemirnog duha, očaranu dubokim ambisima. Kako će se Sofija izboriti sa svojim strahovima, saznajte u novom uzbudljivom istoimenom romanu.
Katerina Bonvičini radi i živi na relaciji Rim–Milano. Odrasla je u Bolonji, gde je diplomirala na Katedri za modernu književnost na Univerzitetu Bolonje. Od 1999. do 2006. godine živela je u Torinu gde je radila za izdavačku kuću Einaudi.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.