Revija šešira MAX&Co

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija šešira "MAX&Co"

U utorak 25.oktobra od 17h Zekstra Grupa organizovaće promociju šešira čuvene kuće Borsalino u MAX&Co. prodajnom objektu u ulici Vuka Karadžića 8.

Brend MAX&Co. je otpočeo saradnju sa čuvenom kućom Borsalino koja je već nekoliko decenija poznata po izradi šešira. Mini kolekcija koju je Borsalino kreirao za brend MAX&Co. sastoji se od stilski razlilčitih šešira koji su uklopljeni sa odevnim predmetima iz nove Max&co. kolekcije. Šeširi su dobili imena po >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << italijanskim gradovima: Milano, Roma, Torino i Siena.Vrhunski materijali i poseban način izrade ove šešire čine autentičnim. Fina završna obrada i elegancija karakteristični su za italijansku modnu tradiciju. Materijali su tako odabrani da svaki šešir izgleda drugačije. Izrađeni su od vunenih tkanina, u bojama i dezenima koji su sastavni deo MAX&Co. kolekcije.MAX&Co. II mio cappelo Borsalino kolekcija, od septembra je dostupna u izabranim prodavnicama u Italiji i širom sveta.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.