Revenge of the Living Thrashers

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revenge of the Living Thrashers

Još jedan metal spektakl pod nazivom Revenge of the Living Thrashers očekuje nas u subotu 17. marta u Miloša Pocerca 10.

Ovoga puta klub "Gun" organizovao je veče koje predstavlja pravu poslasticu za sve thrash metal fanove.Nastupaju POLLUTION, TOXIC TRACE, DEADLY MOSH I REAL EDGE.Muzičari jednoglasno poručuju: ko preživi, pričaće! A odlučni su i da nagrade veliki broj posetilaca Gun Cluba u subotu 17. marta.Prvih 10 kupaca ulaznice na samom ulazu u klub na poklon će dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << po primerak albuma grupe Pollution "Modern Warfare", a sledećih 30 "Serbian Thrash Metal Fist Unleashed", split kompilaciju bendova Deadly Mosh, Pollution, Toxic Trace i NadimaČ, kao i promo disk benda Real Edge! Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 250 dinara, dok će se na ulazu u klub pred sam događaj, ulaznice naplaćivati 300 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.